Babysalmesang i Lind Sognehus:

 

 

Et tilbud til forældre med babyer mellem 1-10 måneder

Babysalmesang i Lind Sognehus er gratis og i alt 8 gange per forløb med start i august eller januar.

Der plads til max. 10 babyer per hold. Det foregår torsdag kl.10.00-10.45 og, hvis der er tilmeldinger nok til to hold, igen fra 11.00 – 11.45 i kirkesalen. Er der flere end 20, oprettes venteliste. På grund af corona-restriktioner vil der komme næremere information om eventuel kaffe før og efter babysalmesang.

Af hensyn til den store efterspørgsel kan man kun deltage, hvis man bor i Rind eller Kollund sogne og kun i et forløb per baby.

Hvordan foregår det?

En lektion (ca.45 min.) vil starte og slutte på samme måde hver gang. Vi tager det som det kommer- med og uden vræl. Medbring et tæppe eller dyne, som barnet kan ligge på. Til den sidste lektion på holdet kan du invitere fx bedsteforældre med alt efter de aktuelle corona-retningslinjer.

Til babysalmesang synger vi for børnene. Det handler ikke om, hvordan du synger, man synger bare så godt, som man nu kan. Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse sammen med sin baby. Sang og musik er nemlig med til at stimulere dit barns kreative udvikling- også på babystadiet. Vi synger, danser og vugger salmernes og sangenes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanserne. Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum. Vi lytter til musik og puster sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi puster rytmer med kæmpevifter osv. Der udleveres individuelle kufferter med de legesager vi bruger til hver baby for at begrænse smitten.

Et lille barn kan selvfølgelig ikke forstå salmernes og sangenes ord, men de nuancerede klange og tekstens stemning sammen med enkelte ord kan godt bundfælde sig til varig glæde.

Meget kan, og skal, man lære hjemme. Men at være ”ude i verden” og opleve tingene sammen med andre børn giver også meget.

I kirkerummet, sammen med organisten og i en gruppe af jævnaldrende, får man fortrolighed med tingene på en anderledes måde.

Et spædbarns sanseapparat er meget stærkere udviklet end voksnes, så det opfatter selv meget fine nuancer i musikken.

Gentagelser skaber tryghed, og tryghed skaber grobund for intens sansning.

Jeg glæder mig meget til at se dig og baby!

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til organist og korleder Elena Vas Andersen pr. mail elena.a72@gmail.com eller tlf.: 97 18 89 00 - 40 18 19 28 .

Tilmelding til babysalmesang er nødvendig og sendes til kirke- og kulturmedarbejderen rind.kollund.kirke.kultur@gmail.com

 Ved tilmelding skal du oplyse:

Barnets navn (hvis det har fået navn)

Forældres navn, som deltager

Adresse

E-mail til hjemmet

Ønsker at være på holdet med

·   start i august.

·   start i januar.

 

Inden opstart vil hver deltager modtage en velkomstmail med de nærmere oplysninger. Det vil ske i august hhv. december.

For deltagerne er oprettet lukkede Facebook-grupper til beskeder m.v. De hedder fx: ”Babysalmesang Rind Kollund efterår 2019”, hvor kun tidspunktet skifter efterhånden.

 

                     

Babysalmesang 2021

 

Kære Alle babysalme-sangere!

På grund af de nye COVID-19 restriktioner må vi desværre aflyse den fysiske babysalmesang. I stedet har Elena valgt at køre et online-forløb via Facebook fra januar til marts. Første gang er torsdag d. 14/1 kl. 10.

Det betyder at alle kan være med - også dem på venteliste.

For at deltage skal I anmode om medlemskab i Facebook gruppen: Babysalmesang Rind og Kollund jan.- marts 2021

https://www.facebook.com/groups/1182043422190871

Gruppen er privat, og der er ingen, der kan se indholdet udover dem, som er godkendt af Elena.

I gruppen på Fb. kan ses et billede af de remedier, som I skal bruge. I gruppen kan I også kommunikere internt og med Elena. Skulle der være en af jer, som ikke er på Facebook, må I hurtigst muligt kontakte Elena. 

 

Vi håber, det kommer til at fungere på denne måde, indtil I igen kan mødes.