Babysalmesang i Lind Sognehus:

Et tilbud til forældre med babyer mellem 1-10 måneder

Babysalmesang i Lind Sognehus er gratis. Der plads til ca. 10 babyer på holdet. Det foregår torsdag kl.10.00-10.45 og, hvis der er tilmeldinger nok til to hold, igen fra 11.00 – 11.45 i Kirkesalen. Er man på hold 1 drikker man kaffe bagefter, er man på hold 2 drikker man kaffe inden. På den måde kan de to hold mødes lidt alligevel.

I alt 8 gange pr. forløb.

Hvordan foregår det?

En lektion (ca.45 min.) vil starte og slutte på samme måde hver gang. Vi tager det som det kommer- med og uden vræl. Medbring et tæppe eller dyne, som barnet kan ligge på. Den sidste lektion på holdet d. 12. oktober eller d. 8. marts kan du invitere bedsteforældre. De vil sidde i salen bagved os og nyde at se jer.

Til babysalmesang synger vi for børnene. Det handler ikke om, hvordan du synger, man synger bare så godt, som man nu kan. Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse sammen med sin baby. Sang og musik er nemlig med til at stimulere dit barns kreative udvikling- også på babystadiet. Vi synger, danser og vugger salmernes og sangenes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanserne. Vi lytter til musik og puster sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi puster rytmer med kæmpevifter osv.

Et lille barn kan selvfølgelig ikke forstå salmernes og sangenes ord, men de nuancerede klange og tekstens stemning sammen med enkelte ord kan godt bundfælde sig til varig glæde.

Meget kan, og skal, man lære hjemme. Men at være ”ude i verden” og opleve tingene sammen med andre børn giver også meget.

I kirkerummet, sammen med organist og i en gruppe af jævnaldrende, får man fortrolighed med tingene på en anderledes måde.

Et spædbarns sanseapparat er meget stærkere udviklet end voksnes, så det opfatter selv meget fine nuancer i musikken.

Gentagelser skaber tryghed, og tryghed skaber grobund for intens sansning.

Jeg glæder mig meget til at se dig og baby!

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til organist og korleder Elena Vas Andersen pr. mail elena.a72@gmail.com eller tlf.: 97 18 89 00 / 40 18 19 28 .

Tilmelding til babysalmesang er nødvendig og sendes til kirke- og kulturmedarbejder Anders Frank rind.kollund.kirke.kultur@gmail.com

Ved tilmelding skal du oplyse:

Barnets navn (hvis det har fået navn)

Forældres navn, som deltager

E-mail til hjemmet

Ønsker at være med på holdet med

start 24. august.

start 11. januar.

For deltagerne opretter vi, når tiden er, en lukket facebookgruppe til beskeder m.v.

Januar 2018:

Torsdag den 11. kl. 10.00