Koncertprogram 2017 - 2018

I koncertudvalget bestræber vi os på at ramme bredt indenfor forskellige genrer.

Udvalget består af Organist Elena Vas Andersen samt fra menighedsrådet Kirsten Nielsen og Hanne Thorsen.

Eventuelle spørgsmål/ideer kan rettes til Elena Vas Andersen på tlf.: 97 19 89 00 - 40 18 19 28

Zenobia

Zenobia giver koncert i Lind Sognehus

Oplev Zenobia live

Zenobia koncert kl. 19.30-21.30, den 15. november 2018 Lind sognehus. Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.

Billetter á kr. 100,00 kan købes ved henvendelse til kirkekontoret: tlf. 97 12 73 12

Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse. Den 15/11 2018 besøger de Lind Sognehus.

Fra ung til voksen

Zenobia blev til i sommeren 2007. Anledningen var en eksamenskoncert på musikkonservatoriets folkemusiklinje, hvor gruppens harmonikaspiller Mette Kathrine Jensen Stærk afsluttede sin uddannelse. Den danske sangskat har de tre kvinder med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har over det forgangne årti skabt en fælles tilgang til musikken og ordene, der har været med på deres rejse fra ung til voksen.

Anmelder-roser til nye sange

Trioen har solgt over 10.000 eksemplarer af deres første tre plader. De tre plader rummer sange fra den danske højskoletradition, fra vores fælles folkemusikarv og fra vores salmebøger. Men på alle pladerne har der også været bud på at videreføre den tradition; enkelte nye sange og melodier har været at høre på indspilningerne - og i koncerterne - gennem det forgangne årti. Med den seneste udgivelse “Blot en Ild” (GO’ Danish Folk Music, 2017), har trioen ført bevægelsen igennem, og udsendt plade med nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget meget flot imod.

Forståeligt stolte og glade over de fine skudsmål turnerer Zenobia i 2018 med sangene fra ”Blot en Ild” rundt om i hele Danmark, og supplerer det materiale med kendte sange, i den særlige stil trioen har gjort til deres. Som sangerinden Louise Støjberg retorisk spørger med et af sine velkendte smil: “Forskellen på tradition og museum er vel bl.a. at man også nogle gange skriver nye sange?”

Lene Siel giver koncert i Lind Sognehus 21. februar 2019

Lene Siel

Varme, ærlighed, kvalitet og sang i verdensklasse er ord, som ofte er blevet forbundet med Lene Siel.
Hun har sunget sammen med flere verdensstjerner bl.a. John Denver, Roger
Whittaker og Gheorghe Zamfir, og hun har solgt over 1 million cd’er i Danmark alene.
Kirkesalen fyldes af glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste
klasse, med Lene Siels skønne afvekslende repertoire, som både kalder på
smil og tårer. Alt sammen akkompagneret af musikere af fornemmeste slags.

Torsdag den 21. februar kl. 19.30.

Billetter koster 150 kr. og kan købes ved henvendelse på kirkekontoret tlf. 97 12 73 12

Planlagte koncerter i Lind Sognehus:

Torsdag den 20. februar 2020 kl. 19.30:

Koncert med Kristian Lilholt

Torsdag den 25. februar 2021 kl. 19.30