Koncertprogram 2020 - 2021

I koncertudvalget bestræber vi os på at ramme bredt indenfor forskellige genrer.

Udvalget består af Organist Elena Vas Andersen samt fra menighedsrådet Kirsten Nielsen og Hanne Thorsen.

Eventuelle spørgsmål/ideer kan rettes til Elena Vas Andersen - tlf. 97 18 89 00 - 40 18 19 28

Billeder fra afholdte koncerter kan ses: her

Organist Søren Johansen & Trompetist Dorthe Zielke

Koncert i Lind Sognehus

250 års fødselsdagskoncert for Ludwig van Beethoven

Onsdag den 21. oktober 2020 kl. 19.30

Entre kr. 75.00 inkl. et glas vin efter koncerten

Koncerten er ikke en ganske almindelig koncert. Trompetist Dorthe Zielke

og organist Søren Johansen byder på smagsprøver fra Ludwig van Beethoven

musikalske skatkiste i arrangementer for trompet og orgel.

Billetter købes/bestilles på kordegnekontoret tlf. 97 12 73 12

Medvirkende: Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen

Koncerten i kirkesalen er ikke en ganske almindelig koncert. De medvirkende går tæt på fødselaren Ludwig van Beethoven og spiller ikke blot musik af den store klassiske komponist, men fortæller også om hans musik, skæbne, samtid og de dybe spor han satte sig i følgende generationer.
På storskærm skildres hans liv og hans samtid i billeder og tekst. I en turbulent tid med kejser Napoleon og diverse fyrster og konger levede han sit liv i Bonn og Wien, omtrent samtidig med hans store samtidige komponistkollegaer Haydn og Mozart.
Beethoven bliver ved med at fascinere musikelskere. Hvem kender ikke et par af hans mesterværker, som Für Elise, Måneskinssonaten, Skæbnesymfonien eller hans mægtige 9. Symfoni?
Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen byder på smagsprøver fra Beethovens musikalske skatkiste i arrangementer for trompet og orgel. Koncerten varer en lille time.

Musikerne har spillet sammen i over 20 år. De har optrådt sammen på fire forskellige kontinenter, udgivet fem cd’er og medvirket på en række af DR’s TV- og radiogudstjenester. De har modtaget priser for anerkendelse af deres koncept med at vise billeder og fortællinger under koncerter, herunder i samarbejdet med kunstmaler Arne Haugen Sørensen og Carl Nielsen Museet.

Læs mere på:

www.trompetist.dk