Koncerter 2018

I koncertudvalget bestræber vi os på at ramme bredt indenfor forskellige genrer.

Udvalget består af Organist Elena Vas Andersen samt fra menighedsrådet Kirsten Nielsen og Hanne Thorsen.

Eventuelle spørgsmål/ideer kan rettes til Elena Vas Andersen på tlf.: 97 19 89 00 - 40 18 19 28

Julekoncert i Lind Sognehus 10. dec. 2017 kl. 16. - 17.

MandHatten
Lind julekor

Kom til julekoncert i Lind Sognehus

Anden søndag i advent, kl. 16 -17.

Lokale, sangglade mænd og kvinder har øvet siden oktober til denne koncert under kyndig ledelse af organist Elena Vas Andersen.

Hør også gæstekoret: MandHatten.

MandHatten er et vokalensemble af 12 velsyngende og oplagte mænd med hat. De optræder både som koncertensemble og som underholdende indslag ved konferencer og fester.

MandHatten optræder a capella med entusiasme og god energi. Fælles for deres program er selvfølgelig fokus på håb, lys og glæde og samvær. Repertoiret spænder vidt både genre- og stilmæssigt fra jazz, klassisk, folk og renæssancemusik til etniske og nordiske sange. De kommer også vidt omkring geografisk. En blandet buket af danske, spanske, engelske og amerikanske julesalmer, Sydafrikanske lovsange samt en folketone fra Norge.

De lægger vægt på publikumskontakten og optræder derfor uden noder og med enkel koreografi. Overskud, musikalsk engagement og det overraskende er en selvfølge.

Sammen med det lokale julekor skal de synge Dejlig er Jorden.

Efter koncerten er der lidt til ganen, frugt, vin og snacks.

Kom i julestemning og hør julesange og -salmer, Christmas carols og gospelsange.

Gratis adgang

Zenobia

Lind Sognehus den 19. april 2018

Koncert med Zenobia den 19. april 2018 kl. 19.30 til 21.30.

Billetter til kr. 100,00 - købes på kirkekontoret tlf.: 97 12 73 12

Trioen Zenobia har indtaget den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trods et traditionelt musikalsk udgangspunkt med danske viser og salmer, gør kvinderne musikken til deres egen ved tilsætning af argentinsk tango og dansk folkemusik.

Siden 2007 har Zenobia turneret i Danmark, på Færøerne, Grønland og i Tyskland, og spillet et væld af koncerter og fyldt både kirker, kulturhuse og højskoler, forsamlingshuse samt spillesteder og festivaler. læs mere her:

eller på facebook:

Arr.: Rind-Kollund menighedsråd & Elena Vas Andersen